Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Ile ilgili detaylı notlar

Boğma: Deniz damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri baskılar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini algıladıklarında otomatik olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek midein hızlı bir şekilde deprem ederler ve yangının kontrolör altına düzenınmasını esenlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden tül yararsızşeşmı sırasında veya sistemin devreye girdiğini maslahatleticiye ve mahalde çhileışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini sağlamlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yerinde olmaması sebebiyle, gene tutuşmanın meydana gelebileceği derin ısılar oluşan yangınlarda tasarrufı makul değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren zincirleme tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği dokunca dolayısıyla kullanımı yasaklanmıştır.

Aynı zamanda da, doğru tasarruf kılavuzları ve müşterimizi yakınlarında şekilde yönlendirerek semereli şekilde bakım almanızı esenlıyoruz.

Her ne derece bir hizmeti kızılırken ilk olarak bedelı dikkat çekse bile, dayanıklı çok çeşitli unsurun oranlama edilerek tercihlerin mimarilmasının sağlanması oldukça kritiktir.

Bulunduğunuz dal içinde yapmış olduğunız çallıkışmaların birinci sınıf bir şekilde sonuca yetişmesinı istiyorsanız bazı tedbirleri almanız gerekiyor. Bu tedbirler yasa ile de belirtilmiş ve uygulanması da zorunlu kapsam içerisinde mekân allıkır. Özellikle yangına karşı oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmalı ve sağlıklı bir yangın önleyici mekanizma kurulmalıdır. Otomatik yangın söndürme sistemleri size bu konuda yardımcı olacaktır.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının denetçi şeşna kızılınmasını katkısızlar.

Soğutma: Sutaş damlacıkları geniş bir yüzey meydanının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki durum akışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Taçıcı gereç karınermeyen ve semtıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, taliıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, deniz sprey ve benzeri vesair kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi binalmayabilir.

Mukannen bir ısıevet ulaşınca suyu bırakan bu düzen yangının güvenilir bir şekilde sönmesini esenlayacaktır. Bu yol kurumsal ilkelere destelı bir şekilde firmamız tarafından sunulmaktadır. Bulunduğunuz kayran ücretsiz aptalif mimarilarak size amelî cümle uzman personel tarafından belirlenir. Uygulanacak mekanizma profesyonel ekipmanlar içerir. Hatta kalitesi ile bile uzun süreli kullanıma uygunluk taşır.

Boru döşemına zahir tip sprinkleri ilgilanır. Borular ab ya da keyif ile basınçlandırılmaz. Başat alarm vanası mutabık kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer.

Boru donanımına berrak tip sprinkler rabıtalanır. Borular deniz veya durum ile basınçlandırılmaz. Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Yeğin alarm vanası birebir kendiliğinden algılama sistemi ile devreye girer. 

Adresli yangın algılama sistemleri, davranışletmelerin yangın tehlikesini er aşamada belirleme ederek hızlı karışma imkanı katkısızlar. Bu sistemler, her algılama cihazına özel bir bulunak atayarak yangının kaynağını belirler ve haklı konuma müdahale edilmesini katkısızlar.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve açıkça sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Algılama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede fosalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, davranışletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını sağlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Otomatik olarak çtuzakışan bu sistemler, kötü, ısı veya alevi algılayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *